dimarts, 30 de març del 2010

Text photoshop: blanc i negre

En aquest article tractarem la creació de text amb aparença de ratlles i formes, blanques i negres o qualsevol color si treballeu una mica i esbrineu com fer-ho. Tot això en pocs passos.



1. Creació de nou document.

Crearem un nou document de 500x200 píxels, amb el fons blanc i una profunditat de 72ppp. Si no sabeu com crear un document o consultar un tutorial per recordar com es feia visiteu aquest article.

2. Introducció del text desitjat.

En el cas de l'exemple que exposo, utilitzarem el nom del blog. “med3sign”. He utilitzat una font “arial” “100pt” i color blanc. Tots aquests valors son aproximats, però són aconsellables per assegurar que els resultats finals són molt semblants.
No us espanteu pas perquè no aparegui el text, es normal, les lletres son blanques i el fons també.

3. Menú blending options.

Pitjarem amb el botó dret del ratolí sobre la capa del text que s'ha creat. Escollirem “blending options...” on s'ens obrirà una nova finestra. Potser ja esteu familiaritzat amb aquest menú si heu consultat un article anterior sobre el text amb volum.



4. Outer glow.

Pitjarem sobre l'opció outer glow per separar les lletres del fons. Només haurem de modificar el color i el mode de fusió a normal.



5. Satin.

Per crear l'efecte de ratlles i formes en blanc i negre, pitjarem sobre l'opció “satin”. Un cop hem pitjat correctament només haurem de modificar les dimensions i distancia per obtenir un resultat semblant al final. Consulteu la imatge següent per esbrinar uns valors adients.



6. Acabat final.

Per obtenir un resultat semblant al presentat al inici d'aquest article només haureu d'activar el menú de “bevel and emboss”.
En aquest punt només haurem de pitjar acceptar o ok en el menú de “blending options” per obtenir tots els resultats dessitjats.



Si voleu modificar els colors bases perquè no sigui blanc i negre només heu de modificar el color original del text i després el color en el submenú “satin” tenint en compte el mètode de fusió.