divendres, 26 de març del 2010

Photoshop cs5: 12 abril presentació

Una nova versió de la Creative Suite de adobe està apunt de veure la llum. El dia, 12 d'abril.
Un compte enrere anuncia a la seva web la data limit de la presentació. Un dels elements importants de la suite d'adobe es photoshop cs5. Crec que es bastant adient crear una petita noticia quan tot el blog es bassa sobretot en el programa d'adobe.



Com tota estrena d'un nou producte anomenen totes les millores i beneficis, alguns suposats. Nou entorn, no massa modificat, i sobretot anuncien una nou disseny del concepte de photoshop. Noves implementacions més treballades en el disseny web, l'animació i el 3d, per exemple. A vegades, tinc la sensació que volen introduir tantes coses que al final desvirtuaran l'idea de tractament d'imatges en que es basa photoshop, sembla que vagin aglutinant tantes funcions possibles per crear un “megaprograma” que ho tingui tot, es una opinió personal. Això si, espero que el toc d'atenció de la competència i el seguit de passes que ha donat apropant-se perillosament resulti amb una millora substancial. No com l'última versió, CS4, on les crítiques sobre les falses promeses i suposades millores no han faltat.

Tota la presentació es podrà seguir mitjançant adobetv(enllaç).

Es compliran les expectatives? Ni idea, jo el que crec es que s'haurien de mirar la diferència de preu del producte entre EUA i EU... allà 681$ aquí desgraciadament 1000€...

també podeu consultar la pàgina oficial del llançament: cs5launch

1 comentari:

Meri ha dit...

Ja estan treien el 5 i jo encara vaig amb el 2 xDDDDD