dimarts, 9 de març del 2010

Crear la nostra firma com un pinzell

Aquest article tractarà de com crear la nostra firma com si fos un pinzell més. Pot semblar que pot tenir poca utilitat, però quan comences a crear una quantitat important d'imatges i vols identificar-les simplement amb un petit text com pot ser el teu nom o el teu nick, acabes estalviant molt de temps.
En nivells avançats es pot crear “accions” de photoshop per automatitzar tot aquest procés i fer-lo més elaborat, però primer millor començar amb les nocions bàsiques.

Tot aquest procés es molt senzill, només hem de seguir un petit nombre de passos.




1.  crear un nou document.

Per aquest seguir totes les passes amb la creació d'un nou document de 400x200 píxels i 72ppp ja tindrem suficient. Això si, ens assegurarem que el fons es blanc. (si no sabeu crear un nou document o voleu recordar com fer-ho podeu seguir aquest article (enllaç)).

2.  creació del text.

Agafarem l'eina de text per crear la nostra firma. Per fer això només necessitem seleccionar l'eina de la columna d'eines. (es la T de text)





introduirem el text que volem, sempre assegurant-nos que el color de les lletres es negre. Triem la font i les dimensions que desitgem per la nostra firma.



3.  creació del pinzell.

Quan ens haguem assegurat que aquest serà el nostre disseny, només hem de convertir la imatge que tenim en un pinzell. Pitjant a “edit/define brush preset” i adjudicant-li un nom. Sempre podeu consultar amb el següent article de creació de pinzells (enllaç).

I ja hem acabat. A partir d'ara només haureu de fer un click per introduir la firma a les vostres creacions.

Com exemple, una tonteria canvian el color del pinzell.