dilluns, 12 d’abril del 2010

Ja es oficial, adobe photoshop cs5

La nova versió del programa de retoc fotogràfic més popular del mercat ja es aquí. Aquesta ja és la 12ena del programa que fa pocs mesos va celebrar els 20 anys. Un reguitzell de novetats acompanyen la benvinguda del programa, com la millor adaptació als sistemes operatius de 64 bits i un fotimer d'eines noves per modificar les nostres imatges.

El programa es vendrà en dos versions (estàndard i extensa) que, com ja ha fet últimament adobe, venen separades o incloses dins el paquet adobe Creative Suite 5 amb altres aplicacions d'adobe. Ja es pot demanar i, dintre poc, descarregar una versió de prova on poder copsar les novetats els més impacients i entusiastes del programa.



Adobe ha publicat a la seva web tota la informació sobre Photoshop CS5, on també podreu trobar informació de la nova Creative Suite 5 i programes de disseny com illustrator o indesign. Si voleu informar-vos de les novetats per fotògraf i dissenyadors mireu aquest document que ha preparat adobe on es promouen les novetats més importants. Molt interessant de veure sobretot, el puppet warp o deformació de posició lliure, o el content aware fill o també anomenat sense tecnicismes com un tampó gegant de clonar a “lo bestia”.